Hogyan fejlesszük a demokráciát jobban működőre?

Demokrácia Rt.

Szavazók (mix)

2021. augusztus 24. - Nagy-Papa

Nos, ha bárki kételkedne, hogy ezt a jelenlegi rendszert (egy ember - egy szavazat; és mindenkié ugyanannyit ér) meg kell reformálni, akkor itt egy mix, új és korábbi videókból.

Sokat biztosan ismertek már, de most aktuálisan a Telex Covid videója vágta ki a biztosítékot nálam. Pontosabban az abban megnyilvánuló "okosok".

Csenyéte (település). A polgi, meg az egész képviselő testület be van oltva, de az IQ-fighter az utcán elmondja, hogy aki be van oltva, mind meghal (persze, ő meg örökéletű....az se zavarja, hogy ott vannak a szeme előtt a beoltott emberek, és nem halottak [3.00-nál]).

Másik "MindenhezIsÉrt-bácsi" "Én nem félek a haláltól se, csak az oltástól!" (Riporter: Attól miért?) "Mert attól meghalok!"....

És akkor még ott van a fiatal, egészségügyben dolgozó (anyuka!), aki nem oltatja be magát, mert neki jó az immunrendszere. Az őt se zavarja, hogy élsportolók, meg más "erős immunrendszerű" emberek haltak bele, vagy szenvedtek hetekig, hónapokig. Esetleg szereztek maradandó károsodást. De ő erős. Erősen h*lye...

Kell még mondanom valamit? Szörnyülködjetek....

és a többi...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://demokracia-rt.blog.hu/api/trackback/id/tr9516669072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása